Diensten

Verbeek Timmerwerken biedt als ervaren en modern Timmerbedrijf álle takken van sport. Behalve kennis en ervaring beschikt Verbeek over een goed en ruime geoutilleerde werkplaats waar de voorbereidingen en, indien van toepassing, productie van onderdelen kunnen worden verricht.    

Bekijk onderstaand onze gespecialiseerde diensten en onze projecten. Dan heeft u snel een goed beeld van onze mogelijkheden in het geval dat u kiest voor samenwerking met Verbeek Timmerwerken.   

Verbouw

De rode draad binnen al onze diensten en mogelijkheden zijn verbouwingswerkzaamheden; zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren.

Link naar onderliggende pagina

 

Nieuwbouw

Wij bereiden wij zelf nieuwbouw projecten voor of werken hierin samen met een architect. Binnen het project verzorgen en organiseren wij alle bouwdisciplines tot één bestek.

Link naar onderliggende pagina

 

Restauratie

Verbeek Timmerwerken is een ambachtelijk timmerbedrijf maar op moderne leest geschoeid. Bij ons bent u aan het juiste adres voor vakkundige restauratiewerkzaamheden.

Link naar onderliggende pagina

 

Onderhoud & Reparatie

Door brede kennis en ervaring zijn wij inzetbaar voor álle reparatie- & onderhoudswerkzaamheden. Technische levensduur is eindig. Periodiek onderhoud is dus essentieel.

Link naar onderliggende pagina

 

Vervaardiging Onderdelen

Vanwege onze expertise en (ruime) werkplaatsfaciliteiten bieden wij productie van specialistische (onder)delen t.b.v. een woning of bedrijfspand.

Link naar onderliggende pagina

 

Advies & Regie

Voor álle voorkomende nieuwbouw- of restauratieopdrachten begeleiden wij uw project met advies (constructies, materialen, toeleveranciers) en zo nodig regiewerkzaamheden.

Link naar onderliggende pagina